Decupare Fereastra

Carotare beton, caramida sau BCA

Decupari Ferestre

Decupare perete pentru gol fereastra – Utilaje performante – Fara praf – Fara Vibratii – CONTACT 0744 752 916 

Firma noastra realizeaza decupare perete pentru fereastra folosind cea mai avansata tehnologie. Taierea se realizeaza cu discurile diamantate cu racire prin apa. Este un pret promotional si garantat, cel mai mic de pe piata! Oferta promotionala este valabila acum!

Principalul avantaj care ne-a determinat sa folosim noua tehnologie cu disc diamantat in executarile noastre il constituie faptul ca decuparea betonului se realizeaza rapid, fara vibratii si cu un nivel foarte mic de zgomot. De asemenea, taierea se face fara praf si intr-un timp relativ scurt. Asiguram un spatiu de lucru curat, lipsit de murdarie sau reziduri.

Efectuarea de goluri de ferestre in beton sau alte armaturi se poate realiza prin metoda carotarii sau metoda taierii. Decuparea se executa cu ajutorul unor echipamente performante care sunt adaptabile pentru taierea elementelor de beton sau zidarie.

Noua metoda de carotare si masinariile cu care suntem dotati ne permit sectionarea  oricarui tip de structura! Totodata, tehnica diamantata pe care o folosim inlocuieste sistemele primitive si distructive de modificare structurala cum ar fi ciocanele pneumatice sau  hidraulice.

Pentru ca procesul de decupare perete pentru fereastra difera de la situatie la situatie este necesar sa individualizam ofertele de preturi pentru fiecare comanda. In acest sens, asteptam sa ne contactati la numarul de telefon: 0744 752 916 sau prin email carotare_beton@yahoo.com pentru o oferta personalizata! Avem preturi negociabile in functie de complexitatea lucrarii!

Pentru ca stim ca raportul calitate-pret este o variabila importanta, venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu o oferta avantajoasa si cele mai mici preturi disponibile acum!

Tehnologia noua si utilajele performante pe care le detinem, ne permit ca decuparea usii sa se realizeaze rapid, fara vibratii, praf si cu un zgomot foarte redus. Profitati de oferta noastra valabila acum si comanda dumneavoastra va fi executata in cel mai scurt timp!

Decupare gol fereastra prin carotare