Decupari Santuri Cablu Electric

Carotare beton, caramida sau BCA

Decupari Santuri Cablu Electric

Decupari santuri cablu electric – CEL MAI MIC PRET – Suna acum pentru oferta de pret – TELEFON 0744 752 916

Cu un pret fara concurenta executam decupari santuri cablu electric in perete din beton. Realizare rapida, fara praf, fara vibratii, fara zgomot! Echipe de profesionisti! Doar in BUCURESTI si ILFOV!

Detinem utilaje de inalta calitate si echipamente avansate. Utilizam cea mai noua tehnologie diamantata cu disc in efectuarea de santuri in beton pentru instalatii sanitare, pentru instalatii electrice, instalatii termice si climatizare.

Decuparea santurilor in beton se poate realiza la adancimi si latimi mari. In functie de cerintele lucrarii va oferim reduceri la cantitati mai mari!

Tehnica pentru decupare santuri este completata de un sistem format dintr-un aspirator si un dispozitiv captor care va asigura un mediu curat, fara praf si fara mizerie.

Executate prin decupare diamantata, santurile pentru instalatii sanitare se folosesc atat la ingroparea unor tevi de scurgere, cat si pentru ascunderea in zid a unor tevi de alimentare cu apa.

Santurile in beton pentru instalatii electrice servesc la ascunderea in  pardoseala sau zid a diverselor circuite ale unor instalatii electrice. Betonul se taie la o adancime de 1 – 5 cm, in functie de cerintele dvs.

Realizate prin decupare diamantata a betonului, santurile pentru instalatii termice si de climatizare se folosesc la ascunderea tevilor prin care circula agentul termic intre elementele instalatiei.

Metoda noastra optimizata si utilajele de inalta calitate fac executia decuparilor sa nu fisureze betonul, iar decuparea zonei carotate sa se realizeze perfect, fara vibratii, iar zgomotul nu depaseste pe cel produs de un aspirator.

Personalul nostru calificat pentru astfel de lucrari va realiza masuratorile necesare si va face recomandarile pentru decuparea betonului in functie de ceea ce se impune in situatia dumneavoastra.

Pentru obtinerea unei oferte personalizate asteptam comanda dumneavoastra la numarul de telefon 0744 752 916 sau prin email carotare_beton@yahoo.com !

Profitati de oferta noastra si comanda dvs va fi executata in cel mai scurt timp!

Decupari in perete pentru santuri cabluri electrice